Geduld Overwint

Hondenopvoedvereniging

Lidmaatschap

Onze vaste trainingsavond is op woensdag. Wij trainen van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.00 tot 21.00 uur. De behendigheidstraining duurt meestal van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur. In de winter is er geen behendigheidstraining.

 

Alle lessen worden gegeven in cursusvorm.

Een cursus bestaat uit 13 ( puppy’s 12 ) lessen en 1 examen / beoordeling. Er worden 3 cursussen per jaar gegeven. De examendatum staat vast, hier is geen uitzondering op mogelijk.
De puppycursus wordt afgesloten met een beoordeling.

 

Er wordt getraind op 5 niveaus: puppy`s – basis – beginners – gevorderden – geoefenden.

De minimum leeftijd om aan een cursus deel te nemen is 12 jaar. Er mag door 2 personen met 1 hond getraind worden, waarvan er 1 persoon lid moet zijn. Degene die examen doet moet lid zijn van de vereniging.

Een cursus kost € 47,50. Dit kan op de 1e les contant worden voldaan of overmaken op onderstaand rekeningnummer.

Bankrelatie:

NL 34 INGB 000 6234083

De trainingen gaan altijd door, ook bij slecht weer. Bij hoge uitzondering kan een les door de trainer afgezegd worden. De enige groep waar tussentijds ingestroomd kan worden is de puppygroep, aanvangsdatum in overleg. De leeftijd van de puppy`s is van 3 tot 9 maanden.

Na het behalen van de cursus geoefenden bestaat de mogelijkheid mee te doen met de behendigheidsgroep. Kosten: € 57,50 per kalenderjaar.

 

Mocht u interesse hebben voor onze cursussen, stuur even een mailtje naar ons e-mailadres (gotilburg@gmail.com) en wij zorgen dat u een inschrijfformulier toegezonden krijgt.