Geduld Overwint

Hondenopvoedvereniging

Henny

Henny van Wezel

SONY DSC
SONY DSC

Hoi even voorstellen, Ik ben Henny van Wezel en ik geef de puppylessen bij Honden opvoedvereniging “Geduld-Overwint”. Ben getrouwd met Ton van Wezel en we hebben samen 2 zonen en een Golden Retriever genaamd “Zaira “.

Bij de puppylessen probeer ik baas en pup de beginselen van het opvoeden bij te brengen op een ontspannen en leuke, speelse enthousiaste manier. Maar ook probeer ik om baas en hond op een leuke en gezellige manier samen te laten werken. Uit ervaring weten we, dat hoe eerder je met het opvoeden van je hond begint, hoe minder gedragsproblemen je op latere leeftijd kunt verwachten.

Een pup moet nog aan van alles wennen, ook aan u als baasje. Vooral het socialiseren is voor een pup heel belangrijk !!! De puppycursus duurt 13 weken waarvan 12 lessen en een beoordeling. Als u die goed doorlopen heeft ontvangt u een certificaat. Hierna kunt u verder naar de andere groepen: de basis of naar de beginners. Deze groep sluit ook meteen aan op de puppylessen zodat u ook meteen verder kan met het opvoeden van uw pup. Alleen geldt als u wilt deelnemen aan de puppy groep, dat deze pup volledig ingeënt dient te zijn. Pups kunnen bij ons altijd instromen; daar zijn geen wachttijden voor. Ik hoop u snel te begroeten.

Advertenties